Cupa Davis. Echipa din Zimbabwe, necunoscută pentru tricolori

260
Cupa Davis. Echipa din Zimbabwe, necunoscută pentru tricolori - cupadavis-1554319288.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, are loc tragerea la sorți pentru stabilirea "țintarului" confruntării dintre România și Zimbabwe, contând pentru turul l al grupei a doua Europa-Africa a Cupei Davis. 


Partida se va desfășura la Piatra-Neamț, acolo unde România a învins cu 4-1 pe Luxemburg, în februarie 2018. Căpitanul nejucător Gabriel Trifu a declarat, într-o conferință de presă, că jucătorii săi vor da tot ce pot pentru a câștiga confruntarea. 
"Este a doua oară când suntem la Piatra-Neamț, a fost minunat aici, avem toate condițiile pentru o partidă bună. Tratăm cu seriozitate, chiar dacă adversarii nu au clasamente impresionante. Este șansa noastră de a accede în Grupa I Mondială. Toți jucătorii prezenți vor da tot ce pot pe teren pentru a câștiga", a declarat Gabriel Trifu. 
Echipa României este formată din jucătorii Florin Mergea, Marius Copil, Dragoș Dima, Filip Jianu și constănțenii Horia Tecău și Edris Fetisleam. 


"Nu îi cunosc, cu atât mai mult trebuie tratat serios acest meci. Nu trebuie să avem vreo surpriză și ne vom adapta în timpul meciurilor. Au pierdut anul trecut cu Polonia și voi vorbi cu prietenii mei jucători din Polonia pentru a primi informații", a declarat Horia Tecău. 


Din echipa africană, cei mai bine clasați jucători din ierarhia ATP sunt Takanyi Garanganga (448 ATP) și Benjamin Lock (548 ATP).
Meciurile propriu-zise vor avea loc vineri și sâmbătă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.342 secunde