Cupa Callatis la lupte, pe plaja "Laguna" din Mangalia

271
Cupa Callatis la lupte, pe plaja

Articole de la același autor

În aceste zile, pe plaja "Laguna" din Mangalia, se desfășoară cea de-a 15-a ediție a Cupei Callatis la lupte pe plajă, competiție din cadrul Jocurilor Sportive ale Mangaliei, festival ce a acaparat sudul litoralului. 


Cupa Callatis are o frumoasă tradiție, de nu mai puțin de 31 de ani, însă primele 16 ediții s-au ținut pe saltea, apoi s-a trecut pe nisip. 


Anul acesta, competiția se bucură de sportivi extrem de valoroși, veniți din Grecia, Bulgaria, Moldova și, bineînțeles, România, ce se întrec pe trei categorii: copii, cadeți și juniori. 


"S-a muncit foarte mult pentru buna organizare a competiției. Sperăm să nu ne dezamăgim oaspeții și să vedem un concurs de calitate. Așteptăm alături de noi cât mai mulți turiști, fiindcă este un sport iubit în toată țara, practicat doar de oameni puternici și curajoși. De asemenea, reprezintă un plus pentru sportul mangaliot, dar și pentru turismul din această zonă. Duelurile au început ieri, vor continua astăzi și mâine, în intervalul orar 10-13", a declarat Lucian Luca, unul dintre principalii organizatori ai turneului. 


Organizatorul Jocurilor Sportive ale Mangaliei este CS Mangalia, în parteneriat cu Primăria Mangalia, Perla Venusului, Lial Star și Lucky L&C. 


La fel de interesante se anunță și celelalte discipline cuprinse în programul Jocurilor Sportive ale Mangaliei. 


Cele mai valoroase pugiliste ale României se vor lupta în cadrul Campionatului Național de box feminin, la categoriile juniori, tineret și seniori. 


De asemenea, vor avea loc și celebrele lupte tătărești la curea, sport tradițional în această zonă, dar vor fi organizate și două competiții de fotbal pentru juniori - Cupa Callatis și Cupa Stelele Viitorului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9151 secunde