Cupa Aurora 23 August la Qwan Ki Do și-a desemnat învingătorii

801
Cupa Aurora 23 August la Qwan Ki Do  și-a desemnat învingătorii - cupa-1503416836.jpg

Articole de la același autor

În localitatea constănțeană 23 August, a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, cea de-a treia ediție a Cupei Aurora 23 August, la Qwan Ki Do (arte marțiale), evenimentul fiind dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. 


Peste 120 de sportivi legitimați la 11 cluburi din Botoșani, Bacău, Constanța, Iași, Brașov și București s-au întrecut în cadrul probelor tehnice de arme din lemn, dar și în probele de luptă competițională. Județul Constanța a fost reprezentat cu brio de trei cluburi: Aurora 23 August, Guom Constanța și Kim Lan Constanța. Dintre cele trei, cel mai bun bilanț l-a realizat Aurora 23 August: șase medalii de aur, nouă de argint și 18 de bronz. 


"Sportivii de la Aurora 23 August au luptat excelent, sunt mândru de ei și sper din toată inima să continue pe acest trend ascendent. Sala a fost arhiplină, într-o atmosferă de sărbătoare, plină de evoluții spectaculoase. Competiția a fost una aprigă, cu sportivi de calitate. Un mare plus l-a reprezentat și evoluția brigăzii de arbitri, una care s-a descurcat impecabil", a declarat Daniel Constantin Avasilcăi, antrenor al secției de arte marțiale a clubului Aurora 23 August. 


Evenimentul a fost organizat de Aurora 23 August, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria și Consiliul Local 23 August. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5124 secunde