Cu gândul la medalie, la următoarea ediție a JO de iarnă

133
Cu gândul la medalie, la următoarea ediție a JO de iarnă - cugandul-1519744603.jpg

Articole de la același autor

Sportiva Raluca Strămăturaru, al cărei loc 7 la sanie la PyeongChang reprezintă cel mai bun rezultat al României la Jocurile Olimpice de iarnă în ultimii 24 de ani, a declarat, ieri, la întoarcerea la București, că delegația tricoloră își poate pune ca obiectiv câștigarea unei medalii la JO 2022 de la Beijing. 


"Nu cred că este prea mult să ne gândim la o medalie. Chiar am spus înainte de plecare că noi chiar dacă nu vom câștiga la această ediție o medalie, sunt sigur că la următoarele Jocuri Olimpice putem pune obiectiv o medalie. Sperăm la o medalie... acesta poate fi chiar obiectivul meu", a spus Strămăturaru pe Aeroportul "Henri Coandă".


Raluca Strămăturaru a reușit, pe 13 februarie, cea mai bună performanță a României la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud), locul 7 în proba feminină de sanie.


Delegația României s-a întors, marți, de la PyeongChang, fiind așteptată la Aeroportul Henri Coandă de reprezentanți ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român și ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9499 secunde