Cu cine va juca Simona Halep la Roma

247
1
Cu cine va juca Simona Halep la Roma - halep1-1431161636.jpg

Articole recomandate

După ce la Madrid a fost eliminată încă din primul tur, Simona Halep va participa la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, care se desfășoară în perioada 9-17 mai.

Organizatorii competiției din capitala Italiei au afișat tabloul principal, iar românca de pe locul 2 WTA și-a aflat adversarele de care ar trebui să treacă în drumul către trofeu, potrivit DCNews.ro.

Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorți și nu se va putea întâlni decât în finală cu principalele ei adversare, Serena Williams (locul 1 WTA) și Maria Sharapova (locul 3 WTA).

Din poziția de cap de serie numărul 2, românca va avea liber în manșa inaugurală și va intra în competiție direct în turul 2, unde va evolua împotriva învingătoarei din duelul american Alison Riske (locul 45 WTA) - Varvara Lepchenko (locul 30 WTA).

Comentează știrea

rodica
9 mai 2015
proiect

Tu trebuie să îți cultivi o atitudine de așteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalți oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2091 secunde