Cu cine va juca Halep în turul al doilea la Cincinnati

130
Cu cine va juca Halep în turul al doilea la Cincinnati - halep-1502536273.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, va evolua direct în turul doi la turneul de la Cincinnati, săptămâna viitoare, ea urmând să întâlnească o jucătoare venită din calificări, informează news.ro.


Pe jumătatea de tablou a Simonei Halep se află și britanica Johanna Konta, 7 WTA și favorită 7 (posibilă adversară în sferturile de finală), germana Angelique Kerber, locul 3 WTA și cap de serie 3, și sportiva ucraineană Elina Svitolina, 5 WTA și favorită 5. Svitolina și Kerber ar putea fi adversare în sferturi, iar apoi, în cazul în care Halep va ajunge în semifinale, românca s-ar putea întâlni cu una din cele două favorite.

În calificări la Cincinnati sunt implicate patru românce: Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea, locul 54 WTA și cap de serie 6, o întâlnește în runda inaugurală a calificărilor pe sportive sârbă Aleksandra Krunici, numărul 84 mondial.

Niculescu, numărul 57 mondial și favorită 7, o va avea ca adversară pe sportive columbiană Mariana Duque Marino, locul 107 mondial.

Begu, locul 59 WTA și cap de serie 8, o va întâlni în primul tur al calificărilor pe americanca Taylor Townsend, numărul 134 mondial.

Ana Bogdan (124 WTA) va juca împotriva favoritei 19, Beatriz Haddad Maia (Brazilia), locul 77 mondial.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8116 secunde