CSV 2004 Tomis, confruntare de Liga Campionilor, astăzi, la Constanța

289
CSV 2004 Tomis, confruntare de Liga Campionilor, astăzi, la Constanța - voleifete44-1351542218.jpg
Campioana României la volei feminin, CSV 2004 Tomis Constanța va întâlni, astăzi, la Sala Sporturilor, formația nemțească Schweriner SC, contând pentru etapa a II-a a Ligii Campionilor. Meciul va începe la ora 19.00 și va fi transmis de Digi Sport 3.

Constănțencele pleacă cu a doua șansă, deși au obținut recent două victorii importante, cu Robur Urbino în prima etapă a Ligii Campionilor, (scor 3:1) și cu Unic Piatra Neamț (scor 3:0), în campionatul intern.

Adversarele fetelor noastre au reușit în prima manșă să învin-gă campioana Rusiei, Dinamo Moscova, iar elevelor lui Darko Zakoc le va fi greu să obțină o victorie, însă nu imposibil.

"La fel ca înaintea meciului cu Urbino, suntem cotați cu șansa a doua, deci outsideri. Probabil și pentru că Germania stă mai bine decât noi în voleiul feminin, dar în mod deosebit și ca urmarare a rezultatului obținut de 3:2 cu uriașa echipă din Rusia, Dinamo Kazan. Am avea însă două motive pentru a aborda această partidă cu un moral ridicat: victoria din Italia și faptul că jucăm acasă. Orice victorie în campionat este de apreciat. Deși inimoasă și tânără, victoria cu echipa lui Vasile Ouatu, Unic Piatra Neamț, nu are nici o legătură cu meciul cu Schweriner", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CSV 2004 Tomis, Costinel Stan. 

Tot lotul valid

Pentru meciul cu Schweriner, CSV 2004 Tomis va avea la dispoziție tot lotul, ceea ce înseamnă mai multe șanse de reușită.

"Avem tot lotul valid, gata de luptă, gata să înfrunte un adversar extrem de puternic", ne-a mai spus Costinel Stan.

După această partidă, gruparea de pe litoral va înfrunta, în campionat, formația CS Știința Bacău, meci desfășurat în deplasare, iar pe 13 noiembrie, va urma încă un meci greu din Liga Campionilor, cu Dinamo Kazan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Sport : Victorie mare pentru CSV 2004 Tomis
Pagina a fost generata in 0.3698 secunde