CSU Știința, nota 10 la canotaj! Marian Grijuc, cooptat în centrul de la Orșova

819
CSU Știința, nota 10 la canotaj! Marian Grijuc, cooptat în centrul de la Orșova - canotaj-1460048967.jpg

Articole de la același autor

Canotorii constănțeni s-au evidențiat la ultimul Cam-pionat Național de fond, pentru juniori, desfășurat, zilele trecute, pe canalul Bega din Timișoara. Sportivii legitimați la CSU Știința au reușit să obțină în total șapte medalii, dintre care două de aur, trei de argint și două de bronz. 


Echipajul format din An-dreea Budeanu, Florina Să-vulescu, Mădălina Sfinteș și Anamaria Zaharia a reușit să câștige ambele medalii de aur, după ce s-a impus în proba feminină de patru vâsle (4X) și în cea de patru rame fără cârmaci (4-). 


Vicecampioni s-au încununat, în proba de patru rame plus cârmaci (4+), Bogdan Vlad, Cătălin Apostol, Robert Bălan, Cosmin Marin și Vlad Bocea. La vâsle masculin (1X), Laurențiu Izvoranu a sosit pe poziția secundă, la fel ca și echipajul compus din Claudiu Mureșan, Iustin Spânu, Cristian Banciu și Mădălin Mihai, la 4 vâsle masculin.


Cele două medalii de bronz au fost câștigate de echipajele alcătuite din George Cătrună, Marian Cireașă, Bogdan Moraru și Iulian Chelaru, în probele de 4 rame fără cârmaci (4-) și cea de 4 vâsle (4X). 


"Suntem foarte încântați de rezultatele obținute de sportivii noștri. Această secție este cea mai prolifică a clubului și cu rezultatele cele mai bune. Mai mult, antrenorul Marian Grijuc a fost cooptat în centrul de la Orșova, unde se ocupă de pregătirea viitorilor campioni mondiali la juniori, iar acest lucru nu poate decât să ne onoreze, deoarece ne este apreciată munca", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul CSU Știința Constanța, prof. univ. dr. George Stănculescu. 


Din cele 17 cluburi care au luat parte la competiția din Banat, CSU Știința Con-stanța s-a clasat pe poziția a treia, în urma evoluțiilor foarte bune, fiind întrecut doar de CSS Orșova și CSM Suceava. În cadrul aceluiași concurs, LPS "Nicolae Rotaru" Constanța s-a clasat pe locul 12. 


"Suntem mulțumiți de evoluția sportivilor noștri, dar mereu este loc pentru mai bine, fiindcă trebuie să fim mai exigenți pentru a obține rezultate. S-au evidențiat în primul rând Anamaria Zaharia și Andreea Budeanu, care sunt medaliate și anul trecut, la Campionatele Europene și Mondiale. Sper ca, săptămâna viitoare, la Snagov, cele două să fie cooptate în lotul național. Avem de asemenea speranțe și la băieții de la patru rame (4+, 4-)", ne-a declarat antrenoarea secției de canotaj de la CSU Știința, Georgeta Grijuc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3289 secunde