CSU Neptun, pregătiri pentru turneul semifinal de promovare

de Cuget Liber Luni, 22 Aprilie 2019 278
Handbalistele de la CSU Neptun au încheiat cu o victorie sezonul regulat al Diviziei A, Seria A. În etapa cu numărul 20, echipa constănțeană, antrenată de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie, s-a impus, cu scorul de 35-27 (16-15), în deplasare, în fața Științei Bacău.

Finalul de stagiune a găsit Neptunul pe locul 2 în clasament, cu 44 puncte, la mare distanță de liderul AHCM Slobozia (54 p). Pentru constănțence, urmează acum turneul semifinal de promovare, care va fi organizat la Făgăraș, în perioada 10-12 mai. Printre adversarele care vor participa la acest turneu, se numără CSM Tg. Mureș, Rapid București și HC Activ Plopeni.

v v v

Naționala de handbal junioare U17 a României a fost prezentă, zilele trecute, în Estarreja (Portugalia), unde a luat parte la un turneu amical alături de reprezentativele Portugaliei, Rusiei și Poloniei.

Formația antrenată de Carmen Buceschi și Mia Rădoi a reușit trei victorii din tot atâtea partide (37-29 cu Portugalia, 35-18 cu Polonia și 32-20 cu Rusia), un bilanț foarte bun în vederea pregătirii participării la Campionatul European 2019 (Slovenia) și FOTE (Baku - Azerbaidjan).

În plus, Alicia Maria Gogîrlă a primit titlul de „cea mai valoroasă jucătoare a turneului”. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei