Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun, deplasare infernală la Cluj

163
1
CSU Neptun, deplasare infernală la Cluj - csuneptun4-1432313984.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 24 mai, sunt programate partidele celei de-a opta etape a play-out-ului Ligii Naționale de handbal feminin.

După victoria de joi, de la Sala Sporturilor (38-23 cu Mureșul Târgu Mureș), CSU Neptun Constanța are parte de un meci mult mai greu, în deplasare, de la ora 18.00, cu Universitatea Cluj, punctele puse în joc cântărind enorm în economia ierarhiei. Pentru fetele antrenate de Ion Crăciun și Florin Cazan, o victorie în Ardeal ar fi de aur, tot așa cum o înfrângere i-ar putea fi fatală, apropiind-o mult de retrogradare.

Celelalte partide ale rundei sunt Mureșul Târgu Mureș - CSM Unirea Slobozia și Cetate Deva - HCM Râmnicu Vâlcea.

Clasament play-out: 1. U Cluj (31 p), 2. HCM Râmnicu Vâlcea (30 p), 3. Cetate Deva (30 p), 4. CSU Neptun (29 p), 5. Unirea Slobozia (28 p), 6. Mureșul Târgu Mureș (0 p).

v v v

Comisia de Competiții din cadrul Federației Române de Handbal a decis ca meciurile din ultimele două etape ale play-out-ului Ligii Naționale să se joace, la aceeași dată și oră.

Astfel, runda a 9-a, când CSU Neptun va juca, pe teren propriu, cu Cetate Deva, este programată joi, 28 mai, de la ora 18.00, iar runda a 10-a, când constănțencele se deplasează la Slobozia, într-un duel în care mai mult ca sigur că se va stabili numele celei de-a doua echipe direct retrogradate, va avea loc duminică, 31 mai, de la ora 12.00.

"Cu acordul ambelor echipe, meciul se poate disputa mai devreme de ora menționată", se arată într-un comunicat al FRH. 

Comentează știrea

constantin
23 mai 2015
fara limitari

Fara limitari de accesare si doar dupa o prealabila informare amanuntita, oferita gratuit! Veti descoperi ca în momentul în care veti înceta sa oscilati si veti lua o decizie, ferma, de a ACTIONA neintarziat, indiferent de "sfaturile binevoitorilor" ce se ivesc totdeauna cu aerul lor suficient si alarmist, totul începe brusc sa "conspire" în ajutorul vostru (intregul univers va este favorabil). Caut urgent colaboratori part-time care vor sa castige cunoastere si bani în timpul liber, într-un proiect genial si generos cu toti participantii, nepereche la scara planetara. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite DOAR mesajul URK la adresa de email [email protected] Si pentru tine este o sansa reala!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6312 secunde