CSU Neptun ar putea lupta pentru promovarea în Liga Națională, la Cisnădie

1072
CSU Neptun ar putea lupta pentru promovarea în Liga Națională,  la Cisnădie - csuneptun-1524585969.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Handbal a anunțat că turneul de baraj retrogradare/promovare (feminin) va avea loc în perioada 23-25 mai, la Cisnădie. Programul de desfășurare al competiției va fi comunicat în timp util echipelor participante.

Sunt șanse foarte mari ca din liga secundă să ajungă la baraj CSU Neptun Constanța. Jucătoarele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie sunt într-o postură favorabilă în Seria A, pe locul secund, cu 63 de puncte, la opt puncte în fața Științei București, echipă care are un meci mai puțin disputat. Cele două formații se întâlnesc în meci direct, la București, în ultima etapă, sâmbătă, 12 mai. Pentru a nu depinde de rezultatul acelui meci, CSU Neptun este obligată să câștige următoarele două partide, cu HC Activ Plopeni (în deplasare, sâmbătă, 28 aprilie) și cu CSM ll București (acasă, miercuri, 9 mai).

Formatul barajului este unul atipic. Se vor forma două grupe de câte trei echipe, fiecare grupă având în componență câte o formație din Liga Națională, câte o ocupantă a locurilor 2 din Divizia A (seria I sau II) și câte o ocupantă a locurilor 3 din Divizia A (seria I sau II). Se va juca în sistem "fiecare cu fiecare", iar primele clasate din cele două grupe vor juca în Liga Națională, în sezonul 2018-2019.

Chiar dacă nu are ca obiectiv promovarea, pentru tânăra echipă din Constanța accederea la baraj ar fi o experiență din care ar avea doar de câștigat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3789 secunde