CS Victoria Cumpăna, pe podiumul Cupei României la gimnastică ritmică

287
CS Victoria Cumpăna, pe podiumul Cupei României  la gimnastică ritmică - csvictoria-1542390611.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Gimnastică Ritmică a organizat, zilele trecute, ultima competiție oficială din acest an - Cupa României. În cadrul acestui concurs, au participat primele șase sportive (probele de ansamblu și individual), calificate în urma rezultatelor obținute în cadrul Campionatului Național ce s-a desfășurat, anul acesta, la Baia Mare.

Micuțele gimnaste legitimate la CS Victoria Cumpăna au reușit și de această dată să obțină rezultate de excepție. În cadrul probei de ansamblu, sportivele antrenate de Elena Vlad - Maia Ulrich, Erica Chelaru, Daria Făgăraș, Teodora Gene, Amalia Banciu și Miruna Matei - s-au clasat pe prima poziție. De asemenea, în proba individuală - 6 ani, Maia Ulrich a cucerit medalia de aur, Amalia Banciu, pe cea de argint, iar Bianca Georgescu s-a clasat pe locul patru. În proba individuală - 7 ani, Miruna Matei a terminat a doua.

Rezultatele nu au fost trecute cu vederea de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gîju, care a ținut să le felicite pe sportive și antrenoare, dar și pe Elena Frîncu, președintele onorific al CS Victoria Cumpăna, și Ion Răuță, directorul executiv al clubului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Selecție la gimnastică ritmică
Pagina a fost generata in 1.5553 secunde