CS Phoenix, victorii și distracție la Festivalul Național de mini-baschet

187
CS Phoenix, victorii și distracție la Festivalul Național de mini-baschet - baschet1-1562185607.jpg

Articole de la același autor

Micii jucători de la CS Phoenix Constanța au încheiat etapa de mini-baschet prin participarea la Festivalul Național de mini-baschet de la Costinești. 


Echipa formată din 13 jucători (opt jucători de mini-baschet și cinci jucători mai mici) a fost înscrisă în grupa de avansați și repartizată alături de alte șapte echipe în grupă: ACS Phoenix Galați, ACS Magic Champions București, Dan Dacian București, UBT Cluj Napoca, CSS Buzău, CS Artesania, Baschet Team Giurgiu. 


"Băieții au avut un început mai dificil, cu trei înfrângeri, apoi victoriile au venit fără oprire, la fel și recompensele prin activități sportive distractive", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 
Iată-i și pe componenții echipei de mini-baschet CS Phoenix Constanța: Daniel Chiratcu, Cristian Chiratcu, Denis Cioară, Andrei Vlădulescu, Horia Petcu, Ismail Taha, David Nazîru, Dragoș Cișmilianu, Darius Vișan, Alexandru Pandelea, Claudiu Găman, Andrei Popescu, Tudor Stroie. 


XXX 
Baza BTT Costinești găzduiește, în perioada 1-6 iulie, întrecerile Campionatului Național de baschet U12. 
Competiția națională dedicată sportivilor de până la 12 ani a adunat la start 42 de echipe, dintre care 29 la masculin și 13 la feminin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8903 secunde