Liga I de baschet feminin

CS Phoenix, victorie la pas în meciul de la Alexandria

209
CS Phoenix, victorie la pas în meciul de la Alexandria - csphoenix-1513184437.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanța a izbutit o nouă victorie în Liga l, marți seară, pe terenul celor de la CSBT ll Alexandria, scor 87-49 (43-22), într-o partidă contând pentru etapa a IX-a, Grupa 1. Pentru CS Phoenix, au marcat: T. Armanu (25 p), Kirberg (14 p), Fota (13 p), E. Armanu (10 p), Marcu (8 p), Bogățeanu (7 p), Douglas (6 p), B. Ivanov (6 p). 


Pentru formația constănțeană, pregătită de Predrag Stanojcic și Dan Constantinescu, a fost a șasea victorie a sezonului. CS Phoenix se află pe prima poziție a seriei, cel puțin până va disputa meciul restant cu CSM Târgoviște, cea care o poate depăși în ierarhie din pricina coșaverajului superior. 


"Cum în confruntarea cu CSM Târgoviște scorul general a fost egal, următorul criteriu este coșaverajul cu celelalte formații, acolo unde Târgoviște stă mai bine. Asta e situația, nu ne-am gândit că vom ajunge aici. Dacă mai marcam un punct în plus la Constanța, altfel era clasamentul. Chiar și așa, nu este nicio problemă, deoarece vom merge ambele echipe la turneul semifinal, iar acolo vom vedea care este mai puternic", a declarat Cristian Mânăstireanu, președintele CS Phoenix. 


În ultima partidă a sezonului regulat, CS Phoenix va juca cu ACS Sepsi Sic II Sf. Gheorghe, vineri, 15 decembrie, de la ora 15, la Sala Sporturilor din Constanța. Astfel, jucătoarele de pe litoral vor intra în vacanță imediat după acest meci, deoarece vor sta în ultima rundă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4579 secunde