Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, victorie cu Olimpia Brașov

204
CS Phoenix-Știința, victorie cu Olimpia Brașov - csphoenix-1578255483.jpg

Articole de la același autor

În primul joc oficial disputat, în acest an, la Sala Sporturilor din Constanța, echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința s-a impus, sâmbătă seară, în fața Olimpiei CSU Brașov, cu scorul de 89-70 (40-35), în etapa a 14-a a Ligii Naționale. 
În urma acestui succes, baschetbalistele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au încheiat sezonul regulat pe locul 4 în Grupa Est, cu 17 puncte. 


Pentru formația constănțeană, au punctat Lauren Brozoski 23, Andreea Beldian 17, Donasja Scott 17, Andreea Mititelu 14, Vladinka Erak 12 și Katarina Matijevic 6. 


"După victoria entuziasmantă de sâmbătă seară, ne este greu să ne hotărâm dacă avem parte de startul perfect de an sau de finalul ideal al sezonului regulat. În mod cert este însă confirmarea eficienței muncii depuse în ultimele luni de fiecare dintre noi, în care am avut ca singur scop reconstrucția echipei cu ajutorul tinerelor jucătoare din Constanța. Iar rezultatele încep să se vadă în evoluția noastră, care arată că am trecut cu bine de faza de acomodare și că suntem gata să începem următoarea etapă. Una la finalul căreia să privim în urmă cu satisfacție și cu mândrie că avem ocazia să reprezentăm Constanța la cel mai înalt nivel. 


Și pentru că nu putem să nu ne uităm și la cifre, cu puțin noroc și ceva mai multă inspirație am fi putut vorbi acum și despre primul meci din acest sezon în care am depășit pragul de 100 de puncte înscrise într-un meci. Promitem însă că acest moment va veni cât de curând", a transmis conducerea CS Phoenix-Știința. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0761 secunde