CS Phoenix-Știința și-a aflat programul din play-off Ligii Naționale

de Mihai CHELEȘ Vineri, 22 Martie 2019 222
Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța și-a aflat adversara din sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naționale, după ce a încheiat sezonul regulat pe locul șase în Grupa Roșie. 


Astfel, formația de pe litoral, antrenată de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu, o va întâlni pe Olimpia CSU Brașov, după sistemul „primul care ajunge la trei victorii”, pe 6 și 8 aprilie la Brașov, al treilea meci va avea loc la Constanța, pe 12 aprilie, dacă va mai fi cazul, al patrulea tot la Constanța, pe 14 aprilie, iar dacă este egalitate și după a patra partidă, meciul decisiv va avea loc pe 17 aprilie, la Brașov. 


Iată și celelalte trei partide din cadrul „sferturilor”: Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - Rapid București, CSM Satu Mare - Universitatea Cluj și CSM Târgoviște - ICIM Arad. 


Chiar dacă s-a stabilit țintarul „sferturilor”, mai este de disputat o etapă din Grupa Galbenă, fără a afecta în vreun fel ierahia. Astfel, CS Phoenix-Știința va evolua pe terenul celor de la ICIM Arad, sâmbătă, 23 martie, de la ora 17. 
„După zece ani de muncă asiduă, încredere și multă determinare, acum culegem rezultatele. Și cum victoriile aduc victorii, calificarea în play-off-ul Ligii Naționale la baschet este doar continuarea firească a unui proiect despre care noi credem că este unul câștigător. Meciul cu Arad este unul de palmares, un palmares pe care ni-l dorim cât mai bogat”, a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


CS Phoenix-Știința este calificată și în Final Four-ul Cupei României, ce se va disputa în zilele de 30 și 31 martie, la Sfântu Gheorghe. În semifinale, CS Phoenix va înfrunta pe CSM Satu Mare. În cealaltă partidă, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se va duela cu Olimpia CSU Brașov. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei