CS Phoenix-Știința produce surpriza la CSM Târgoviște și poate visa frumos

173
CS Phoenix-Știința produce surpriza la CSM Târgoviște și poate visa frumos - csstiinta-1550788582.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța a reușit o victorie de senzație, miercuri seară, pe terenul CSM-ului Târgoviște, scor 63-50 (39-33), într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii Naționale, Grupa Roșie. 


Pentru formația constănțeană a fost a doua victorie în Grupa Roșie, după succesul în fața echipei ICIM Arad, scor 71-63. 
Punctele formației antrenate de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu au fost înscrise de Jelena Jovanovic (22), Chelsea Douglas (19), Vladinka Erak (13), Andreea Beldian (5) și Cristina Cutaș (4). 


"Am bifat cea mai notabilă victorie de până acum din istoria clubului nostru, împotriva celei mai titrate echipe din baschetul feminin românesc. Deși avem cea mai mică experiență dintre toate cele șapte echipe care alcătuiesc Grupa Roșie din faza a doua a Ligii Naționale, reușim încă o dată să demonstrăm că ambiția și efortul colectiv pot aduce succese remarcabile. Felicitări fetelor noastre, felicitări staff-ului tehnic și felicitări tuturor celor care nu și-au pierdut încrederea în puterea noastră de a juca de la egal la egal cu orice echipă din România și de a pune Constanța la loc de cinste pe harta baschetului feminin din țară", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mânăstireanu. 
Cu două etape înaintea finalului părții secunde de campionat, CS Phoenix-Știința se află pe locul șase, cu 22 de puncte, și are mari șanse să-și păstreze poziția până la final. Astfel, din postura de număr șase, CS Phoenix-Știința va întâlni în play-off ocupanta locului trei, cel mai probabil exact adversara de miercuri seară, CSM Târgoviște. Va accede în faza semifinalelor echipa care va acumula prima două victorii. 
În ultimele două partide, CS Phoenix Știința va înfrunta pe Olimpia CSU Brașov (2 martie) și CSU Cluj (16 martie), la Sala Sporturilor din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8555 secunde