Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința, aproape de o nouă surpriză la Brașov

349
CS Phoenix-Știința, aproape de o nouă surpriză la Brașov - csphoenix-1555001730.jpg

Articole de la același autor

Evoluție sinuoasă pentru baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința Constanța, în meciul doi din faza sferturilor de finală ale Ligii Naționale, miercuri, pe terenul echipei Olimpia CSU Brașov. 


Jucătoarele de pe litoral au început meciul foarte bine, iar după primul sfert conduceau cu 25-19. În sfertul doi, trei minute fără coș marcat pentru CS Phoenix, iar echipa din Brașov prelua conducerea la pauza mare, 45-39, după un sfert doi încheiat cu 26-14. 


În actul trei, se repetă scenariul din actul doi, însă de data aceasta formația din Brașov a fost cea care s-a aflat în disperare după puncte, iar CS Phoenix a profitat. A câștigat sfertul trei cu 18-10, iar scorul devenea 57-55 în favoarea jucătoarelor antrenate de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu. 


Sfertul patru a avut o desfășurare halucinantă. Vladinka Erak a marcat, CS Phoenix a ajuns la +4, apoi ceva s-a stricat. Mai bine de nouă minute fără coș înscris pentru constănțence! Olimpia CSU Brașov a câștigat sfertul patru cu 18-2 și s-a impus în final cu 73-59, restabilind egalitatea la general, scor 1-1. 
Punctele Constanței au fost reușite de Vladinka Erak (16), Chelsea Douglas (13), Bianca Fota (9), Cristiana Cutaș (7), Jelena Jovanovic (6), Ecaterina Armanu (3), Andreea Beldian (3) și Teodora Armanu (2). 
Următoarele două partide se vor disputa la Constanța, la Sala Sporturilor, pe 14 și 16 aprilie. Dacă va mai fi nevoie de joc decisiv, acesta se va disputa la Brașov, pe 19 aprilie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5736 secunde