Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința a spulberat-o pe CSU Oradea

162
CS Phoenix-Știința a spulberat-o pe CSU Oradea - baschet-1580671137.jpg

Articole de la același autor

Festival baschetbalistic încheiat cu o victorie zdrobitoare a gazdelor, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor, unde CS Phoenix-Știința Constanța a spulberat-o pur și simplu pe CSU Oradea, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale feminine. 
Formația antrenată de Carmin Popa și Ramona Coroamă s-a aflat la cârma jocului din primul până în ultimul minut, terminând în avantaj fiecare sfert: 24-4, 31-13, 13-8, 21-14, scorul final fiind unul categoric: 89-39. 


Principalele marcatoare ale echipei constănțene au fost Lauren Brozoski (26 p) și Denisa Vați (16 p). 


"După dușurile reci suferite în partidele cu Rapid București și Sirius Târgu Mureș, sâmbătă, ne-am învățat lecția. Am reușit să ne păstrăm concentrarea până la finalul meciului, indiferent că soarta acestuia a părut decisă încă de la pauză. 


Trecând peste diferența mare de scor, pentru noi este o victorie de moral, care ne-a demonstrat încă o dată unitatea grupului și care ne permite să abordăm cu și mai multă încredere și determinare perioada încărcată care urmează în campionat. 


Un alt mare câștig este faptul că am putut să trimitem în teren și tinerele jucătoare de la echipa U18 a clubului. Ele au avut, astfel, șansa de a juca la cel mai înalt nivel, de a simți din teren presiunea partidei și de a căpăta încrederea de care vor avea atâta nevoie pe viitor", a transmis conducerea CS Phoenix. 


Etapa viitoare, CS Phoenix-Știința va juca, în deplasare, cu Agronomia București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5142 secunde