Liga Națională de baschet feminin

CS Phoenix-Știința a spulberat-o pe ACS KSE Târgu Secuiesc

156
CS Phoenix-Știința a spulberat-o pe ACS KSE Târgu Secuiesc - csphoenix-1581266224.jpg

Articole de la același autor

Etapa a 12-a a Ligii Naționale de baschet feminin, Grupa B, a programat sâmbătă seară, la Sala Sporturilor din Constanța, confruntarea dintre CS Phoenix-Știința și ACS KSE Târgu Secuiesc. 


O partidă în care baschetbalistele pregătite de Carmin Popa și Ramona Coroamă au întâlnit liderul și în care, la final, am consemnat victoria absolut meritată a formației constănțene, scor 72-47 (32-22), pe sferturi: 18-12, 14-10, 19-11, 21-14. 
Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Lauren Brozoski 29, Vladinka Erak 23, Andreea Beldian 6, Donasja Scott 4, Katarina Matijevic 4, Alexandra Marcu 2, Diana Vați 2 și Andreea Mititelu 2. 


"Dacă nu ne-am ști valoarea, astăzi (n.r. - sâmbătă) am fi putut spune că am produs surpriza după ce am furnizat prima înfrângere liderului grupei ACS KSE Târgu Secuiesc. 


Fără să părem însă lipsiți de modestie, judecând după diferența de pe tabelă, avem puterea să spunem că abia astăzi am evoluat ca o echipă. Și nu orice echipă, ci una care are puterea să învingă sau măcar să pună probleme serioase oricărui adversar, indiferent de calibrul lui. 


Ne bucură succesul, însă preferăm să îl tratăm cu moderație, oricât de important ar fi el, mai ales după pașii greșiți pe care i-am făcut în ultima vreme și de care tot noi suntem singurii responsabili. Și asta cu atât mai mult cu cât am intrat deja în febra meciului de miercuri, când vom întâlni din nou pe CSM Alexandria. O partidă în care avem câteva revanșe de luat, în primul rând pentru suporterii noștri care și-au făcut timp și au venit la sală pentru a ne încuraja și a sărbători alături de noi victoria. În al doilea rând, trebuie să ne revanșăm față de noi și de clubul nostru, dar mai ales față de baschetul constănțean pe care cu stimă îl reprezentăm", a fost mesajul conducerii clubului constănțean. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8745 secunde