CS Phoenix își măsoară forțele cu Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana națională

506
CS Phoenix își măsoară forțele cu Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana națională - csphoenix-1536854892.jpg

Articole de la același autor

Echipa de baschet feminin CS Phoenix Constanța va susține primele partide amicale ale sezonului, în deplasare, pe terenul campioanei naționale Sepsi Sfântu Gheorghe, astăzi și mâine, de la aceeași oră, 20.

Nou promovată, CS Phoenix începe sezonul competițional 2018/2019 al Ligii Naționale și al Cupei României cu forțe noi - jucătoare și antrenori care s-au alăturat colectivului din sezonul trecut.

Astfel, alături de antrenorul Predrag Stanojcic va sta Volha Tamirgeanu, antrenor secund, iar în echipa de senioare, alături de Chelsea Douglas, Teodora și Ecaterina Armanu și Bianca Fota, au mai fost transferate Cristina Cutaș, Adelina Duță, Andreea Beldian, Andreea Fleșer și Alexxus Davis.

Andreea Beldian (22 de ani) a debutat în prima ligă la CS Universitatea Alba Iulia, cu care a prins finala LNBF în 2016, apoi s-a transferat la Sirius Târgu Mureș, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane.

Adelina Duță (19 ani) a jucat în ultimele două sezoane la Rapid București în Liga l. Are în palmares titlul la U14 în 2013, cu ACS Champions București, dar și alte medalii în competițiile juvenile. Pivotul american Alexxus Davis (22 ani) a evoluat pentru South Carolina Upstate Spartans, în Big South Conference din NCCA, pentru care a strâns 102 partide, având o medie de 3 puncte și 3.7 recuperări. În ultimul sezon, a avut o medie de 20 de minute pe meci, 5.9 puncte și 5.7 recuperări.

Andreea Maria Fleșer (19 ani) a jucat ultimul sezon la LPS Alba Iulia, dar a fost convocată și la naționala de baschet 3x3 a României U18, acolo unde a fost colegă cu Adelina Duță.

Cristina Cutaș (34 ani) evoluează pe postul de pivot și a mai jucat pentru Sportul Studențesc, SCM CSS Craiova, CSBT Alexandria, Nova Vita Târgu Mureș, Universitatea ICIM Arad, CSM Satu Mare, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Atlantique Basket Pays Rochelais (Franța), U Cluj-Napoca și CSU Alba Iulia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2018
Stire din Sport : Alin Andrieș  a semnat cu BC Athletic
Pagina a fost generata in 1.9695 secunde