Liga I de baschet feminin

CS Phoenix, favorită certă în duelul cu CSM CSS Ploiești

139
CS Phoenix, favorită certă în duelul cu CSM CSS Ploiești - csphoenix-1521221887.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanța joacă, sâmbătă, 17 martie, de la ora 13, în sala Complexului "Tomis" din strada Flămânda, împotriva celor de la CSM CSS Ploiești, în etapa a X-a a turneului semifinal al Ligii l. 


Jucătoarele antrenate de Predrag Stanojcic și Dan Constantinescu sunt 100% pregătite din punct de vedere fizic și mental pentru a adăuga o nouă victorie la bilanț. În tur, la Ploiești, diferența a fost una considerabilă, în favoarea constănțencelor, care s-au impus cu 86-52. 


"Va fi un meci interesant. Echipa este foarte aproape de calificarea la turneul final și cred că este doar o chestiune de timp până se va întâmpla acest lucru. În consecință, nu putem să nu recunoaștem că ne gândim la acest aspect. Tocmai de aceea, fetele au devenit mult mai serioase, mult mai concentrate și mai motivate să ofere tot ce au mai bun. Vrem să le ajutăm să-și atingă vârful de formă în preajma turneului final. În același timp, la fel de important pentru noi este să oferim șanse și jucătoarelor mai tinere, fără experiență. Doar așa vor deveni jucătoare de bază pentru noi și sunt sigur că nu mă vor dezamăgi. Însă, ca în orice proiect, avem nevoie și de răbdare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Mănăstireanu, președintele CS Phoenix Constanța. 


Clasament: 1. CSM Târgoviște (17 p). 2. CSU CSM Oradea (16 p), 3. CS Phoenix Constanța (16 p), 4. CS Rapid București (14 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3743 secunde