CS Năvodari, gata de returul Diviziei Naționale de Seniori

219
CS Năvodari, gata de returul Diviziei Naționale de Seniori - csnavodari-1521050907.jpg

Articole de la același autor

În etapa inaugurală a returului Diviziei Naționale de Seniori la rugby, CS Năvodari va întâlni, în deplasare, sâmbătă, 17 martie, de la ora 10, pe CSU AV Arad. Plecarea dobrogenilor spre Arad este programată în această seară, cu autocarul. 


În pauza competițională, formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase s-a întărit prin transferul a patru rugbiști care au evoluat în Superligă: Albert Știopei, de la Dinamo București, Dumitru Papaiane, revenit de la CSM București, Ciprian Chiriac și Răzvan Barbu, de la Politehnica Iași. 


"Ne-am întărit cu jucători valoroși, care ne-au trecut prin mână sau care și-au demonstrat calitățile în multe alte ocazii. Însă, rămânem pe scheletul din anii precedenți. Tocmai această omogenitate ne-a ajutat să practicăm un rugby bun în tot acest timp. Din ce am înțeles, echipa din Buzău a reușit niște achiziții foarte importante, din afara țării. Știți foarte bine că aceste campanii de achiziții se realizează și pe baza bugetului fiecărui club. Obiectivul nostru din acest an rămâne disputarea finalei Diviziei Naționale de Seniori", a declarat antrenorul Virgil Năstase. 


Cea care a "furat" startul în acest retur a fost ACS Tomitanii Constanța, victorioasă week-end-ul trecut, împotriva Bucovinei Suceava, scor 36-9, într-o partidă în devans. 


În clasament, CS Năvodari se află pe locul al 3-lea cu 24 de puncte, iar CSU AV Arad este "lanterna roșie", cu doar 5 puncte. 
În tur, CS Năvodari a câștigat clar pe Stadionul "Flacăra", scor 79-7, raportul eseurilor fiind 11-1. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5536 secunde