Divizia A la handbal masculin

CS Medgidia s-a impus în derby-ul cu HC Dobrogea Sud II

190
CS Medgidia s-a impus în derby-ul cu HC Dobrogea Sud II - handbal-1580161815.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud II Constanța au susținut, la Sala Sporturilor, primul meci oficial al anului, în Divizia A, încheiat cu o înfrângere, scor 30-34 (15-17), în compania celor de la CS Medgidia. 


"Debutul în 2020 s-a încheiat cu victoria Medgidiei, lidera Seriei B și candidată la promovare în Liga Națională. Băieții noștri au avut multe momente bune de joc, mai ales în prima parte", a transmis conducerea clubului. 


Antrenorii George Buricea și Enis Murtaza au mizat, ca de obicei, pe juniorii I și II, doar patru seniori făcând parte din lot. Mână sigură la 7 metri și la linia de 9 metri, interul dreapta Ionuț Stănescu jr. a fost golgheterul partidei, cu 11 reușite. 
Poarta a fost punctul nevralgic al HCDS II. În condițiile în care Chilianu și-a găsit echipă în Qatar și a plecat în Golf, iar Dani Vasile face parte din lotul pentru Turda, singura opțiune între buturi a fost Preda, dar acesta a luat cartonaș roșu după numai 9 minute. Apostol a intrat în poartă și a făcut tot ce a putut… 


HCDS II: Preda, Apostol - Stănescu 11, Ostace 5, Susanu 4, Moroșanu 4, Chifor 3, Cazacu 1, Soare 1, Bruj 1. 
CS Medgidia (antrenori Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu): Fîntînă, Vasilescu - Olteanu 8, Loghin 6, Hodorogea 6, Ion 5, Pană 4, Bondor 4, Naumenco 1. 


CS Medgidia este liderul Seriei B, cu 33 puncte, urmată în clasament de contracandidata la promovare, CSM Alexandria, cu 27 puncte, și HC Dobrogea Sud, cu 24 puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5619 secunde