CS Fianchetto își pregătește juniorii pentru Campionatul Național

437
5

Articole de la același autor

Șahiștii constănțeni au sărbătorit împlinirea a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române, în stilul lor caracteristic, așezați la tabla de șah. Cei mai valoroși juniori din Dobrogea, cu vârste de până la nouă ani, au luat parte la competiția de șah organizată de ACS Fianchetto, ce a avut ca scop testarea jucătorilor înaintea Campio-natului Național de juniori. 


Pe parcursul a șase runde, cu timp de gândire de o oră pe rundă, micii jucători au dat dovadă de fair-play și și-au folosit întregul arsenal de cunoștințe tehnice dobândite în cadrul antre-namentelor. Iar acest lucru se datorează an-trenorilor Aurelian Furcă (Mangalia), Gheorghe Țintă (Cernavodă), Claudiu Iordache (Con-stanța), Iulian Mihailov (Constanța), acesta fiind și arbitrul competiției, Florin Budarașcu (Constanța), Anca Petcu (Constanța), Antonio Rușa (Constanța), Mihai Caragea (Constanța), Marius Sărighioleanu (Tulcea), Suleiman Nejdet (Medgidia). 


La finalul concursului, primii cinci câștigători au fost răsplătiți cu premii: Alexandru Crăița - locul I (CS Șah Club Galați), Berkan Abseleam - locul II (CS Noua Generație Mangalia), Răzvan Țigănescu - locul III (CS Sissa Constanța), Luca Nedelcu - locul IV (CS Fianchetto Constanța), Radu Teodoru - locul V (Palatul Copiilor Constanța). 


Comentează știrea

Gambit
29 ianuarie 2015
Sah

Bravo, copii! Succes mai departe!

Sah...
29 ianuarie 2015
...Mat!

Nimic despre Cici...

Alehin
29 ianuarie 2015
Cici

Cicirone nu mai e junior!

Alebarim
13 februarie 2015
Oferta

Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre. Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti in format electronic. Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare. Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru. Cerinte: - cunostinte minime PC - rabdarea - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti traece mai intai prin instruire apoi, daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Programul este part-time. Se ofera contract legal chiar din perioada de instruire unde castigati minim 300 dolari lunar, suntem o companie serioasa de prestigiu cu multi colaboratori. Pt informatii trimiteti textul ,,INFO’’ la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

ELIZA
4 aprilie 2015
OPORTUNITATE

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9424 secunde