Campionatele Naționale de rugby juniori U17 și U18

CS Cleopatra țintește două victorii cu bonus

545
CS Cleopatra țintește două victorii cu bonus - cscleopatra-1539353673.jpg

Articole de la același autor

Week-end plin de evenimente pentru iubitorii rugby-ului constănțean. Un interesant cuplaj va avea loc pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", unde echipa gazdă are ca obiectiv obținerea a două victorii.

Primii care calcă iarba verde din "Badea Cârțan" sunt componenții echipei de juniori U17 CS Cleopatra Mamaia, care îi vor avea drept adversari, sâmbătă, de la ora 13.00, pe cei de la CTTV Galați, într-o partidă contând pentru runda a doua a Campionatului Național.

Ținând cont de faptul că, în runda inaugurală a noii stagiuni, au învins campioana CT "Dinicu Golescu" chiar în fieful acesteia, constănțenii pornesc mari favoriți, mai ales că 11 dintre titulari sunt componenți ai lotului național U17.

"Am început cum nu se poate mai bine campionatul, cu o victorie în deplasare, pe terenul uneia dintre contracandidatele la titlu. Abordăm fiecare meci doar cu gândul la victorie și sunt convins că în jocul cu CTTV Galați vom câștiga maximum de puncte. Îi invităm la stadion pe toți iubitorii rugby-ului, să vină să asiste la un spectacol de calitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

v v v

Show-ul continuă a doua zi, duminică, 14 octombrie, când, de la ora 10.00, CS Cleopatra va primi vizita LPS-ului Focșani, în prima etapă a Campionatului Național de rugby juniori U18. 

"Și la acest joc, obiectivul este victoria cu tot cu bonus. Ne dorim să prestăm un joc ofensiv și să înscriem cât mai multe eseuri. Cu această ocazie, îi vom vedea la lucru și pe jucătorii transferați de la CS Muschetarii Mihail Kogălniceanu. Ei fac rugby de 5-6 ani și au progresat constant. Urăm succes tuturor echipelor, suntem fair-play, fie ca cel mai bun să învingă", a mai spus președintele Chirondojan.

Echipele Cleopatrei vor avea, etapa viitoare, meciuri dificile, în București. Sâmbătă, 20 octombrie, în CN U17, constănțenii vor înfrunta pe RC Pantelimon, iar la U18, duminică, 21 octombrie, adversară va fi Colegiul Național "Aurel Vlaicu".

Participarea Cleopatrei în campionate se face cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3415 secunde