CN de rugby juniori U17

CS Cleopatra s-a înclinat în fața Bârladului

442
2

Articole de la același autor

Echipa CS Cleopatra Mamaia a fost învinsă, sâmbătă, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", de către CSS Bârlad, scor 19-40 (7-20), în derby-ul Campionatului Național de rugby juniori U17.

Formația gazdă, antrenată de Victor Bezușcu, Onal Agiacai și Marius Codea, a intrat pe teren mai timorată, iar acest lucru avea să se vadă rapid pe tabelă. După primul sfert de oră, oaspeții reușiseră să culce balonul de trei ori în terenul de țintă advers. Rugbiștii Cleopatrei au avut un moment de orgoliu în care și-au recăpătat speranța, însă erorile din defensivă au fost rapid taxate de bârlădeni, care și-au arătat superioritatea la toate capitolele.

"Am întâlnit o echipă a Bârladului foarte motivată, care ne-a taxat la fiecare greșeală. Vom face analiza video și fiecare în parte va putea observa unde a greșit. Ne-au lipsit și câțiva jucători din pachetul de înaintare, iar acest lucru s-a resimțit. Mă bucur că a venit acest duș rece în grupe, și nu la turneul final. Cu toate acestea, nimic nu este pierdut. Rămânem trei echipe care se luptă pentru locul secund, pentru a juca semifinala pe teren propriu. Mai avem două deplasări foarte grele, dar nu imposibile, la CT «Dinicu Golescu» și CSM București. Luați individual, jucătorii noștri sunt foarte valoroși, însă vor trebui să înțeleagă rapid că rugby-ul este un sport de echipă și că unele șanse nu se mai întorc. Sunt sigur că vor învăța din greșeli și vom face meciuri foarte bune până la final", a declarat antrenorul coordonator Victor Bezușcu.

Tot în această rundă, SCM Gloria Buzău a fost învinsă de LPS Focșani, cu 10-50, iar CT "Dinicu Golescu" a dispus de CN "Aurel Vlaicu" București cu 52-0.

În urma acestor rezultate, CS Cleopatra a coborât pe poziția a treia, cu 27 de puncte, fiind depășită de CT "Dinicu Golescu", cu 28 de puncte. Cele două vor avea meci direct, pe stadionul "Ghencea" din București, pe 5 mai, de la ora 11.

Pe prima poziție se află CSS Bârlad, cu 33 de puncte. 

Comentează știrea

Dobrogean
23 aprilie 2018
Rugby

Timorati....normal ca au intrat timorati,de ceva timp joaca sub presiune acesti copii si antrenorii(stim ca nu sa castigat un trofeu de o perioada buna)dar...sa se incerce si celalalt revers sa nu mai se puna atata presiune pe ei,sunt niste copii totusi...ce ei nu vor sa castige Titlul U17 pe 2018?Cred ca vor mai mult ca Nea Tutu!!!Hai baieti,inca nu e pierdut totul...se poate.

Cleopatra
23 aprilie 2018
Si Tutu....

.... ce a declarat despre aceasta "victorie mareata"?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1783 secunde