CS Cleopatra, două partide de verificare în compania CSM-ului București

249
CS Cleopatra, două partide de verificare în compania CSM-ului București - cscleopatra-1521221794.jpg

Articole de la același autor

Cu aproximativ o lună înainte de reluarea părții secunde a Campionatului Național de rugby juniori U17, echipa CS Cleopatra Mamaia caută să atingă rapid vârful de formă. Pentru a nu-și ieși din mână, tinerii rugbiști vor disputa două partide amicale, sâmbătă, 17 martie, în compania celor de la CSM București, pe terenul sintetic al complexului "Arcul de Triumf" din Capitală. 


În prima, programată la ora 11.15, se vor înfrunta echipele similare U17, în timp ce, de la ora 12.30, se vor duela formațiile U16.


Antrenorul coordonator al CS Cleopatra, Victor Bezușcu, are la dispoziție un lot de 40 de jucători, printre care patru nume noi, toți aduși pe pachetul de înaintare: doi de la Buzău, unul de la Pașcani și unul de la ACS Tomitanii. 


"Este adevărat că avem și câteva nume noi. Ne-am dorit foarte mult să ne întărim pachetul de înaintare. Toată lumea este aptă fizic și sper să rămână așa. Până la meciul oficial cu CNAV, vom face tot posibilul de a mai disputa încă o partidă amicală, însă nu avem nimic stabilit până acum", a declarat Victor Bezușcu. 


În primul joc din returul CN U17, CS Cleopatra va juca pe terenul celor de la CN "Aurel Vlaicu" București, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 13.


Clasament: 1. CSS Bârlad (28 p), 2. CS Cleopatra Mamaia (22 p), 3. CSM București (19 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3982 secunde