Campionatul Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra, doar problema scorului în meciul cu Gloria Buzău

583
1
CS Cleopatra, doar problema scorului în meciul cu Gloria Buzău - cscleopatra-1526052235.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby juniori U17 CS Cleopatra Mamaia întâlnește, duminică, 13 mai, de la ora 12.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", pe SCM Gloria Buzău, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a Campionatului Național. 


Un meci la discreția formației gazdă (antrenori Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Marius Codea și Virgil Năstase), care, până la finele sezonului regulat, are nevoie doar de victorii pentru a disputa semifinala pe teren propriu. 


Și juniorii U16 ai Cleopatrei au de lucru în week-end. Tot duminică, de la ora 11.00, echipa de rugby în X va evolua în turneul de la Baia Mare, ultimul al sezonului, la finele căruia se va încununa cu laurii cuveniți campioanei. 


"Suntem deja campioni, din respect pentru competiție și pentru adversari, ne vom prezenta și la acest turneu, chiar dacă o deplasare la Baia Mare implică niște costuri mari. Ne-am îndeplinit primul obiectiv al stagiunii, aducem la Constanța un prim trofeu. Ne dorim să urmeze și altele", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Comentează știrea

rugby
12 mai 2018
.........

Bai, lasa-ne cu astia si cu Tutu! Vezi ca azi joaca Tomitanii cu Navodariul in semifinalele DNS! Nu exista nici macar un articol pe tema asta! Tu continui sa ne aburesti cu prostiile lu' Tutu si cu articole platite!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5733 secunde