Campionatul Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra a spulberat Buzăul! Urmează derby-ul cu CSM București

896
CS Cleopatra a spulberat Buzăul! Urmează derby-ul cu CSM București - cscleopatra-1526309374.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby juniori U17 CS Cleopatra Mamaia a spulberat pe SCM Gloria Buzău, scor 95-0, într-o partidă disputată pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", contând pentru etapa a Xll-a a Campionatului Național. 


Rugbiștii antrenați de Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Marius Codea și Virgil Năstase nu au avut milă de echipa din Buzău, atacurile dobrogenilor fiind imposibil de stopat. 


În etapa următoare, CS Cleopatra va juca împotriva CSM-ului București, sâmbătă, 19 mai, de la ora 13, pe stadionul "Metrorex" din Capitală, meci decisiv în bătălia pentru locul secund. 


În clasament, lider incontestabil este CSS Bârlad, cu 10 victorii din tot atâtea partide și 48 de puncte. Locurile următoare sunt ocupate de CSM București (34 p), CT "Dinicu Golescu" București (33 p) și CS Cleopatra (32 p). La turneul final, se vor califica primele patru formații, iar semifinalele se vor disputa pe terenul primelor două formații. "Împerecherea": locul 1 cu locul 4 și locul 2 cu locul 3. 


"Știam că meciul cu Gloria Buzău va fi unul la îndemână. A fost o ultimă verificare înaintea unui joc extrem de greu, la București. Dacă învingem pe CSM și LPS Focșani, iar CSM va trece în ultima rundă de CT «Dinicu Golescu», vom termina pe locul secund și vom juca semifinala acasă. Șansele noastre la medalii sunt cât se poate de reale. Acum, jucătorii trebuie să se mobilizeze exemplar și să nu mai repete greșelile pe care le-au făcut în cele două înfrângeri, cu Bârlad și «Dinicu Golescu». Sunt de aproape trei ani împreună și trebuie să demonstreze că au meritat încrederea tuturor. Sper că au înțeles acest lucru și vor lupta până la capăt pentru șansa lor", a declarat antrenorul coordonator Victor Bezușcu. 


Tot în această rundă, CSS Bârlad a trecut de CSM București cu 28-12, iar LPS Focșani a câștigat la "masa verde" duelul cu CN "Aurel Vlaicu" București, scor 5-0. 


Campioni la rugby în X 


Tot duminică, la turneul de rugby în X de la Baia Mare, CS Cleopatra a trecut de CN "Aurel Vlaicu", scor 38-5, și a pierdut în fața echipei gazdă, CSS 2 Baia Mare, scor 0-10. 


Chiar și așa, CS Cleopatra a câștigat titul de campioană națională de juniori U16 la rugby în X, cu 150 de puncte, la 24 "lungimi" în fața următoarei clasate, CNAV București, și la 53 de puncte în fața LPS-ului Constanța. 


La turneul de la Baia Mare, considerând că nu mai există nicio miză, iar deplasarea este una costisitoare, formațiile LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, CSM București și Steaua București nu s-au prezentat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4659 secunde