Divizia B la bowling, Seria I

CS CFR Constanța, victorie confortabilă la Odorheiu Secuiesc

151
CS CFR Constanța, victorie confortabilă la Odorheiu Secuiesc - cscfr-1392665375.jpg

Articole de la același autor

Echipa CS CFR Constanța a câștigat, cu scorul de 5.842 - 5.766, partida cu Septimia 1 Odorheiu Secuiesc, disputată duminică, în deplasare, în cadrul etapei a doua a returului Diviziei B, Seria I la bowling. 
Pentru formația de pe litoral, au punctat Tatiana Olteanu (1.044 p), Florin Dăscălescu (1.042 p), Paraschiva Mărișoiu (căpitan; 1.020 p), Cătălin Remus Antimirescu (antrenor / jucător; 1.004 p), Ștefan Postolache (424 p) / Haritina Telembeci (434 p), Tudorel Belu (874 p), în timp ce, de la gazde, cele mai multe puncte le-a reușit Ibolya Kara-man (1.063). 
"A fost o deplasare lungă și obositoare, însă avem satisfacția că am câștigat în fața unui adversar organizat și civilizat din toate punctele de vedere", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele secției de bowling din cadrul clubului CFR Constanța, Radu Gheorghe. 
Feroviarii constănțeni vor susține următorul meci de campionat, duminică, 23 februarie, de la ora 11, în complexul Lake View, în compania celor de la Bobowling Sfântu Gheorghe. 
"Suntem pe primul loc în clasament, avem victorii pe linie, iar un nou succes, duminică, în derby-ul campionatului, ne-ar asigura promovarea în Divizia A", a explicat președintele Radu Gheorghe. 
Meciul CFR Constanța - Bobowling Sfântu Gheorghe face parte din programul etapei întâi a returului, însă a fost amânat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5087 secunde