CS CFR Constanța sărbătorește, astăzi, 90 de ani de la înființare

172
CS CFR Constanța sărbătorește, astăzi, 90 de ani de la înființare - cfr-1568142568.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv CFR Constanța, una dintre grupările sportive de mare tradiție ale României, îmbracă, astăzi, straie de sărbătoare, pentru că împlinește 90 de ani de la înființare. 


"CS CFR este cel mai vechi club sportiv constănțean, cu nouă decenii de activitate neîntreruptă. Din 1929 și până în prezent, mulți sportivi de performanță s-au lansat la clubul nostru. Din păcate, în ultimii ani, pe fondul crizei economice, interesul pentru activitatea sportivă a scăzut foarte mult. Poate că directorii Regionalei CFR Constanța ar trebui să își îndrepte mai mult atenția asupra acestui club, repet, de mare tradiție", a declarat, la ceas aniversar, dar cu tristețe în glas, fostul secretar al CS CFR Constanța, Radu Gheorghe. 


Sportivii de la CS CFR Constanța s-au remarcat, de-a lungul timpului, în campionatele de rugby, fotbal, atletism, popice și bowling, dar cea mai importantă activitate a fost cea de sport de masă. 


"Până în 1990, participam constant la Ceferiadă, o competiție care a fost rampă de lansare pentru mulți sportivi. Astăzi, au rămas doar amintirile", a adăugat Radu Gheorghe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3664 secunde