CS CFR Constanța, la un pas de podium la Naționalele de popice

62

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, la Iași, s-a desfășurat turneul final al Campionatului Național de popice pentru seniori +50 ani (veterani). La competiție au fost prezenți și sportivii de la CS CFR Constanța, care au obținut rezultate meritorii. 

Potrivit informațiilor furnizate de antrenorul-jucător al "feroviarilor", Aurel Antimirescu, CS CFR Constanța a participat cu două echipe și a fost aproape de o clasare pe podium, poziționându-se pe locul 4 cu formația compusă din Aurel Antimirescu - 375 p, Cornel Remus Antimirescu - 371 p, Ștefan Postolache - 344 p și Tudor Belu - 335 p (total - 1425 p).

A doua echipă a clubului de pe litoral s-a clasat pe locul 6, cu 1267 p. Iată componența acestuia: Haritina Telembeci - 328 p, Livia Roza - 310 p, Gheorghe Stoian - 320 p și Ion Maican - 309 p. 

Competiția a fost câștigată de CS Siderurgica Hunedoara II - 1673 p, urmată de CFR Olimpia ACB Iași I - 1663 p. și CS Gaz Metan Mediaș I. 

La individual, CS CFR Constanța a obținut o medalie de bronz, prin Paraschiva Mărișoiu (308 p), dar și un loc 4, reușit de Camelia Gulaș (305 p). 

Lotul "ceferiștilor" a fost însoțit de delegatul echipei, Radu Gheorghe, iar în tribună a fost prezent și un grup de susținători ai constănțenilor, condus de șefa de galerie Doina Popa! 

Conform regulamentului în vigoare, câștigătoarea titlului național, Siderurgica Hunedoara II, va organiza ediția din anul 2014 a CN de popice pentru echipele de seniori + 50 pe teren propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5472 secunde