CS CFR Constanța împlinește, astăzi, 83 de ani de la înființare

de Sorin MIHALACHE Marţi, 11 Septembrie 2012 385
Clubul Sportiv CFR Constanța împlinește, astăzi, 83 de ani de la înființare, prilej cu care conducerea grupării feroviare va organiza, în perioada 21-30 septembrie, o serie de evenimente. 


Conform informațiilor furnizate de Radu Gheorghe, secretarul clubului CFR Constanța, activitățile ani-versare vor debuta cu Trofeul Mille-nium la fotbal old-boys, turneu care va avea loc pe 21 și 22 septembrie, la care vor participa patru echipe: Socep-Millenium, FC Brașov, CFR Constanța și Selecționata Presei Constănțene.

Pe 29 septembrie, este rândul rugbiștilor ceferiști veterani să încingă un meci „în familie” și, nu în ultimul rând, a fost perfectat un amical CFR Constanța - Rapid Fetești, la o dată care nu a fost, încă, stabilită.

„Consiliul de administrație al CFR Constanța transmite, la ceas aniversar, un gând bun foștilor sportivi, antrenori și conducători, dar și celor care își desfășoară activitatea, în prezent, sub culorile clubului. Țin să menționez că toate evenimentele de sărbătoare, la care îi invităm pe constănțeni, vor fi găzduite de baza noastră sportivă, din cartierul Palas”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Radu Gheorghe.

La ora actuală, clubul CFR Constanța cuprinde șase secții: atletism veterani, bowling (Divizia A), fotbal (Liga a IV-a), fotbal old-boys, popice veterani și rugby juniori (Campionatul Național). 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei