International Veterans Champs of Romania - Comvex

Cristian Tudor Popescu, "spulberat" în turul secund al turneului de la TC Idu

755
Cristian Tudor Popescu,

Articole de la același autor

În aceste zile, pe zgura arenelor de la Tenis Club Idu Mamaia, se desfășoară cea de-a XXIX-a ediție a turneului International Veterans Champs of Romania - Comvex, competiție de Grad 2, devenită unul din cele mai populare turnee de pe litoral. 


Peste 200 de sportivi-veterani din România, Germania, Ungaria, Turcia, Slovacia și Bulgaria se întrec în cadrul probelor de simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt. 


Premiile totale se ridică în jurul sumei de 6.500 de euro. Câștigătorii fiecărei categorii se vor alege cu 200 de euro, finaliștii cu 100 de euro, iar semifinaliștii, cu 50 de euro. Dacă în categorie sunt mai puțin de 8 sportivi, premiile se înjumătățesc. 


Surprizele au apărut încă din primele zile. În proba de simplu masculin +35 de ani, principalul favorit, Florin Popovici-Dumbravă, a abandonat în fața lui Ovidiu Teci, când era condus cu 3-6, 0-4. La +75, Alexandru Popescu, favorit nr. 1, a pierdut în turul inaugural, în fața lui Alexandru Ivașcu, scor 2-6, 0-6. 


În toate celelalte categorii masculine de simplu, favoriții numărul 1 s-au calificat în faza semifinalelor și vor lupta pentru podium: Mihai Dochia (+40), Sorin Donescu (+45), Roland Sorodoc (+50), Laurențiu Bucur (+55), Milan Skonc (Slovacia, +60, cel care l-a învins pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în turul secund, cu 6-2, 6-0), Hans Robert Waechter (Germania, +65), Valentin Raus (+70). 


Pe tabloul feminin, nu au fost surprize deloc, Daniela Schoppmeyer (+35) și Beate Oestreich (Germania, +60) respectându-și statutul de favorite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4667 secunde