Cristian Pletea, eliminat în calificări, la Openul Ungariei

285
Cristian Pletea, eliminat în calificări, la Openul Ungariei - cristianpletea-1547653939.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, capitala Ungariei, Budapesta, găzduiește unul dintre cele mai importante turnee de tenis de masă din acest început de an, ce aduce la mesele de joc cei mai valoroși sportivi din lume. Printre ei, se regăsesc și 10 sportivi din România - cinci la masculin și cinci la feminin.

Pentru a accede pe tabloul principal de simplu, sportivii români au fost obligați să treacă patru tururi preliminare. După ce l-a eliminat în primul tur pe croatul Filip Cipin, scor 4-0 (11-2, 11-9, 12-10, 11-6), constănțeanul Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru") a fost învins de brazilianul Gustavo Tsuboi, scor 3-4 (4-11, 6-11, 11-8, 10-12, 12-10, 12-10, 8-11). De asemenea, tânărul sportiv a fost eliminat și din proba de dublu mixt, în primul tur al calificărilor, acolo unde a făcut pereche cu o altă sportivă crescută la Constanța, Eliza Samara.

Pletea va continua în cadrul probei de dublu, acolo unde va face echipă cu Hunor Szocs, în prima rundă din calificări.

Tot în calificările probei de simplu s-au oprit și Rareș Sipoș (primul tur) și Alin Spelbus (primul tur). Își continuă aventura către tabloul principal decanii de vârstă ai delegației României, Ovidiu Ionescu și Hunor Szocs, aflați la două victorii de calificare.

În proba feminină de simplu, Bernadette Szocs și Elizabeta Samara au fost acceptate direct pe tabloul principal. Adina Diaconu și Irina Ciobanu au fost eliminate în calificări, în timp ce Daniela Dodean Monteiro se află la doar un meci distanță de calificare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9519 secunde