Constănțenii iau cu asalt Naționalele de tenis de masă

185
Constănțenii  iau cu asalt Naționalele  de tenis de masă - constantenii-1458152244.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Buzău, debutează Campionatul Național de tenis de masă, probe individuale, pentru seniori. La această competiție, vor lua startul 122 de sportivi, dintre care șapte sunt componenți ai loturilor naționale. Finalele sunt progra-mate sâmbătă, 19 martie, de la ora 11 și ora 14, și vor fi transmise de TVR 2. 


Constanța este reprezentată la acest concurs de 17 sportivi, însă vor lipsi campioana europeană Eliza Samara (CS Farul) și Cristina Hîrîci, componentă a lotului național, legitimată la CS Farul. 


În întrecerea masculină, vor concura Bogdan Simion, Bogdan Postudor și Sedan Orazali, de la CS Farul, antrenați de Elena Sebe și Viorel Filimon, respectiv Cristian Pletea, Cristian Grigore, Lucian Munteanu, Antonio Pletea, Alexandru Chiriță și Alexandru Nicolae, de la LPS Constanța, pregătiți de Stelian Hașoti. 


La feminin, vor lua startul Timeea Urszuly, Andreea Filip, Alina Zaharia, Ana Maria Sebe și Bianca Crișan, de la CS Farul, respectiv Mihaela Plăeașu, Andreea Bucur și Andreea Postudor, de la LPS Constanța. 


În lupta pentru medalii, fetele se află într-o competiție aprigă, alături de Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs, Camelia Poștoacă sau Adina Diaconu, clasate toate în Top 200 ITTF. În proba masculină, speranțele sunt îndreptate către Cristian Pletea, locul 3 în clasamentul individual de seniori, și colegul acestuia, Lucian Munteanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Martie 2016
Stire din Sport : Podium pentru canotorii de la CS Farul
Pagina a fost generata in 0.5583 secunde