Constănțenii adună victorii după victorii la Europenele de tenis de masă

219
Constănțenii adună victorii după victorii la Europenele de tenis  de masă - constantenii-1500653826.jpg

Articole de la același autor

Cuplul alcătuit din Elena Zaharia (CS Farul Constanța) și Csaba Andras (Ungaria) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt a cadeților, în timp ce perechea Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru" Constanța)/Adina Diaconu a acces în aceeași fază a competiției la dublu mixt juniori, în cadrul Campionatelor Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori, ce se dispută în aceste zile la Guimaraes (Portugalia).

De asemenea, la simplu cadeți, constănțeanul Emir Culpedin (CS Farul) s-a calificat în turul secund după un succes concludent în fața croatului Roko Meter, scor 4-0.

O altă sportivă de pe litoral, Camelia Mitrofan, merge în turul doi, după o victorie în fața slovenei Tjasa Novak, scor 4-0, pe tabloul de simplu al cadetelor. Tot la simplu, dar la junioare, Mihaela Plăeașu (CS Farul) a trecut de Orsolya Feher (Ungaria), scor 4-3.

La dublu mixt cadeți, cuplul Emir Culpedin/Denisa Urîtu (ambii CS Farul) a trecut în turul doi de francezii Bilal Hamache/Lou Frete, scor 3-2.

Până în acest moment, delegația României se poate lăuda cu două medalii: argintul câștigat de echipa de junioare (Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Mihaela Plăeașu) și bronzul obținut de echipa de juniori (Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Florin Spelbuș, Dragoș Oprea).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4723 secunde