Constănțeanca Simona Halep a început anul 2018 în forță

124
Constănțeanca Simona Halep a început anul 2018 în forță - simonahalepjelenaostapenkofrench-1514903192.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Simona Halep a debutat cu victorie în prima partidă a anului 2018, în primul tur al turneului WTA de la Shenzen (China), în fața jucătoarei Nicole Gibbs (SUA), scor 6-4, 6-1. Astăzi, în turul secund, lidera mondială o va întâlni pe chinezoaica Ying-Ying Duan. 


Mai departe s-au calificat și tricolorele Irina-Camelia Begu (6-1, 6-2 cu Liu Fanghzou) și Ana Bogdan (6-4, 6-2 contra Camilei Giorgi). Din păcat, au părăsit competiția Monica Niculescu (4-6, 4-6 cu Aryna Sabalenka) și Mihaela Buzărnescu (3-6, 0-6 cu Maria Sharapova)


Halep a surprins pe toată lumea pășind pe terenul de joc într-o rochie simplă, fără să poarte însemnele firmei de echipamente ce a îmbrăcat-o în ultimii patru ani. Jucătoarea română primea un milion de euro pe an, însă și-ar fi dorit o sumă dublă pentru a contina colaborarea, lucru refuzat de firma respectivă. Ca o comparatiție, Maria Sharapova primește din partea firmei de echipamente alese, nu mai puțin de opt milioane de euro. 


Halep continuă și în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Irina-Camelia Begu. Cele două românce s-au calificat în semifinale după ce au învins în runda precedentă perechea compatrioatelor Irina Bara și Mihaela Buzărnescu, scor 4-6, 6-4, 13-11.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5594 secunde