Constănțeanca Eliza Samara, pregătită pentru a câștiga noi medalii

164
Constănțeanca Eliza Samara, pregătită pentru a câștiga noi medalii - constanteanca-1565709823.jpg

Articole de la același autor

Tenisul de masă românesc este gata pentru Openul Bulgariei. Țara noastră va fi reprezentată în perioada 13-18 august de 16 sportivi care se vor lupta de la egal la egal cu adversarii lor pentru a cuceri cât mai multe medalii.


Antrenorul Viorel Filimon își pune toate speranțele în cea mai valoroasă sportivă din lotul României, constănțeanca Eliza Samara. Sportiva de la malul mării s-a relaxat timp de câteva zile, luând pauză de la antrenamente, iar acum este gata să uimească, din nou, asistența cu jocul ei încântător.


Eliza Samara a împărtășit faptul că merge la Openul Bulgariei și cu fanii săi. Aceasta a trimis un mesaj special pe pagina personală de Facebook.


"După o săptămână de antrenamente, sunt fericită să trăiesc și să mă bucur de timpul liber lângă mare cu o astfel de priveliște.
Azi liber, mâine dimineață la antrenament, iar luni dimineață plec în Bulgaria la primul turneu al noului sezon!", au fost cuvintele pe care Eliza Samara le-a scrie, recent, pe rețeaua de socializare.
Așadar, Eliza Samara a plecat luni în Bulgaria, acolo unde în aceste zile luptă pentru România și trage tare să cucerească noi medalii.


La competiția din țara vecină, Eliza Samara este calificată direct în șaiprezecimile de finală în proba de simplu, alături de coechipiera sa, Bernadette Szocs. Cele două sportive au primit acest privilegiu datorită rezultatelor remarcabile pe care le-au obținut la ultimele turnee la care au participat.


Samara nu se odihnește deloc în Bulgaria și va juca și în competiția de dublu, alături de Daniela Dodean Monteiro. Cele două încă nu și-au aflat adversarele din turul al doilea preliminar, fază a competiției în care sunt calificate direct.
Pe tabloul de dublu mixt, Eliza Samara va face pereche cu un alt constănțean, Cristian Pletea. Cei doi vor începe competiția încă din primul tur preliminar. Chiar dacă Pletea este mult mai tânăr decât coechipiera sa, acesta se află pe o pantă ascendentă în carieră. Cristi Pletea a participat la Openul Nigeriei, care a avut loc la Lagos între 7 și 11 august. Pletea a cucerit medalia de aur la categoria Under 21.


În aceste condiții, Eliza Samara speră să câștige cât mai multe meciuri în Bulgaria și să le dea astfel încredere și celorlalți sportivi români care vor participa la acest eveniment.


În afară de Samara, Pletea, Dodean Monteiro și Bernadette Szocz, ceilalți sportivi români, care se află în Bulgaria, sunt după cum urmează: Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Ovidiu Ionescu, Adrian Crișan, Rareș Șipoș, Alexandru Manole, Alin Spelbuș, Florin Spelbuș, Alexandru Cazacu, Paul Mladin și Cristian Chiriță.


Ultima competiție de anvergură la care Eliza Samara a participat, au fost Jocurile Europene de la Minsk, acolo unde campioana constănțeană a  făcut meciuri bune, chiar dacă nu a reușit să cucerească vreo medalie.


Eliza Samara are 30 de ani, însă chiar și la această vârstă destul de înaintă pentru un sportiv de performanță, campioana de la malul mării reușește să câștige trofee importante. Cu siguranță, forma ei fizică o ajută foarte mult, însă și forța mentală, pe care o obține de cele mai multe ori cu ajutorul antrenorului Viorel Filimon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.628 secunde