Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Sport

Constanța va avea un nou stadion! "Vă garantez că va rivaliza cu cel de la Craiova"

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018
de Sorin MIHALACHE
Citeste articolul
Stadion
O țară care a dat și da valori internaționale. In ultimii 30 de ani valoarea constănțenilor Hagi, Halep și Tecău este cunoscuta doar câteva zile în campanie. In res, absolut toți politicienii se șterg la cur cu valoarea,munca,faimă și cinstea adusa României de acești români. Așa a fost mereu românul...face performanță din suflet și mai puțin politic. Alo politicieni nu uitati că datorită românilor o duceți bine....până Intr o zi când se va umple halba!
de la Sebastian
Hai Faru !!!
lasati ma ca vine hotul de fagadau calare pe cele trei submarine facute la senece si aduce mingea cu care va deschide meciul Farul - Brazilia.
de la europeanu
Va cred,aveti si voi dreptate
Dar la anul sunt alegeri prezidentiale.Desigur,nu-l va incepe si nici nu-l va termina pana la anul.Dar un subiect de campanie electorala pentru creduli nu strica.Pana atunci,Fagadau nu a realizat nimic din toate promisiunile facute in campania electorala si i-au mai ramas doar doi ani.
de la @1,2,3,4
Stadion
Vrajeala!!! Mai bine ar face spatii de joaca ptr. Copii, parcuri, piste de bicicleta, gropile si canalaizarile din asfalt,..Tiganii din constanta, Gunoaiele de pe strazi... Vrajeala cu stadionul.. Cine dracu mai joaca fotbal in Romania.. Machedonii.. Romania nu mai are treaba cu fotbalul din '90.. Sa fim seriosi.
de la Satul de Minciuni
Gradini suspendate...
Spune ce vrea sa auda prostimea. Constanta ramane un oras de tigani, pomanagii bugetari, activi si pensionari. Ce firme au fost aduse la Cta? Ce investitii straine au fost atrase? Unde ii angajam pe fostii si actualii elevii olimpici? Nu vedeti ca toti cei inteligenti si intreprinzatori parasesc acest oras infect, distrus de gasca actuala si trecuta?
de la Sindbad
stadion
Se face stadion. de prins rime si coropisniti. va fi campionat tare la sobolani si carcalaci. makedonii primii la leapsa si la stat in poarta
de la balaci
In sfarsit...
Bravo ! In sfarsit o veste buna pentru sport ! Sper ca la Constanta sa termine mai intai statia de lansare pentru navetele cosmice (parca au inceput un studiu de fezabilitate) ! Iar stadionul poate sa il faca in paralel cu metroul ! sala si bazinul ? Un fleac, in 2 luni nu au ce face... Toate vor fi gata pana in 20 20.
de la Costi
Social Sănătate Eveniment
Sport Cultură-Educație Politică
Economie Actual Fun
Arhiva