Constanța, trei medalii la CN de atletism indoor juniori 2

166
Constanța,  trei medalii  la CN de atletism indoor juniori 2 - constantatreiatletism-1424799803.jpg

Articole de la același autor

Atleții juniori constănțeni au acaparat încă o dată podiumul la triplusalt, de data aceasta la Campionatul Național indoor, destinat juniorilor 2, desfășurat la București.

La masculin, Răzvan Grecu (CSS 1), antrenat de Daniel Cojocaru, a cucerit aurul la triplusalt. Foarte aproape de podium a fost Valentin Scanghel (CS Farul), pregătit de Alin Larion, acesta clasându-se pe locul patru.

La feminin, Ioana Manoliu și Andra Ușurelu și-au adjudecat argintul, respectiv bronzul. Cele două sunt antrenate de Carmen Botea și au dublă legitimare, CS Farul-LPS. La proba de lungime, Manoliu a ocupat locul 4, iar Ușurelu, locul 6. Tot la triplusalt, Bianca Șiangă (CS Farul), eleva Evelinei Lisenco, a ocupat locul șase.

"Ne așteptam la un număr mai mare de medalii, dar competiția a fost foarte puternică", a declarat antrenoarea Car-men Botea.

La acest campionat, performanțe notabile au mai avut: Nicoleta Pușcuță (CS Farul, antrenor Cătălin Ganera) - locul 4 la 60 m garduri și locul 4 la 400 m; Mihaela Coliș (LPS, antrenor Cătălin Ganera) - loc 7 la 400 m; Andrei Cojocaru (CS Farul, antrenor Eveline Lisenco) - locul 5, la 400 m.

La concurs, au participat 428 de atleți - 172 la feminin și 256 la masculin, din 103 cluburi.

v v v

La Campionatele Balcanice indoor, desfășurate în Istanbul, Andreea Ogrăzeanu (CS Farul) a cucerit bronzul la 60 m plat. Celelalte medalii ale României au fost cucerite de următorii sportivi: aur: Adelina Pastor (400 m), Mihaela Nunu (800 m), Florina Pierdevară (1.500 m), Florentina Marincu (lungime - 6,44 m), ștafeta de 4X400 m în componența Nunu/Pierdevară/Pastor/Moroșanu (3:44,15), Andrei Ștefana la 3.000 m; argint: Claudia Bobocea (3.000 m), Andreea Panțuroiu (triplusalt), Cătălin Câmpeanu (60 m) și Radu Ciobanu (60 mg). România și-a mărit palmaresul cu încă patru medalii de aur, câștigate de doi sportivi de la CS Noua Generație Mangalia, la Campionatele Balcanice de atletism indoor pentru veterani. Ciprian Broască (M35) a câștigat aurul la lungime și înălțime, iar Marius Saioc (M40) a cucerit aurul la triplusalt și lungime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5968 secunde