CM 2018, finala mică. Belgia vs Anglia, de la ora 17:00. Bătălia pentru medaliile de bronz

136
CM 2018, finala mică. Belgia vs Anglia, de la ora 17:00. Bătălia pentru medaliile de bronz - belgia-1531559550.jpg

Articole recomandate

Belgia și Anglia au sperat la ultimul act de la Moscova, dar au fost nevoite să se mulțumească doar cu finala mică a Campionatului Mondial, după ce au pierdut confruntările din semifinale. Selecționerul Roberto Martinez are misiunea de a-și mobiliza elevii pentru ultimul obiectiv rămas, o victorie în fața englezilor fiind sinonimă cu cea mai bună performanță a Belgiei la o Cupă Mondială. Anglia, campioană mondială în 1966, a mai jucat o finală mică în 1990 (a pierdut cu 1-2 în fața Italiei). Partida de pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg va începe la ora 17:00 și va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD și LiveText pe HotNews.ro.


Echipele probabile:
Belgia: Thibaut Courtois; Jan Vertonghen, Vincent Kompany, Toby Alderweireld; Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Nacer Chadli, Thomas Meunier; Marouane Fellaini, Eden Hazard; Romelu Lukaku​. Selecționer: Roberto Martinez.


Anglia: Jordan Pickford; Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire; Kieran Trippier, Dele Alli, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Fabian Delph; Raheem Sterling, Harry Kane. Selecționer: Gareth Southgate.


Partida va fi arbitrată de Alireza Faghani (Iran). Acesta va fi ajutat de Reza Sokhandan și Mohammadreza Mansouri. Arbitru de rezervă va fi senegalezul Malang Diedhiou.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9927 secunde