Cine sunt profesorii de sport premiați la Pavilion

1134
6

Pavilionul Expozițional din Constanța a găzduit, ieri, "Consfătuirea profesorilor de educație fizică și sport din județul Constanța". Pentru a respecta tradiția anuală, în cadrul programului "Prezent la sport, absent la doctor" au fost distinși cu diplome profesorii de educație fizică și sport care au ieșit la pensie anul acesta.
Printre cei care și-au încheiat activitatea didactică anul acesta, regăsim nume sonore, cu un important palmares în activități sportive, precum Ana Mihu, Gelal Feuzi, Viorica Lungu, Ecaterina Stănășel, Marian Ioan Veliceasa, Hristu Carastere, Cornelia Marcu, Stere Mergeane, Eugenia Alexe, Tudor Alexe, Tase Vișinescu, Romeo Enescu, Elena Buhaiev și Mircea Popa.
La acțiune, au mai fost prezenți directorul executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, inspectorul școlar general adjunct Maria Sorescu, ex-inspectorul specialitate educație fizică Elena Hanu, care, cu această ocazie i-a predat ștafeta lui Valentin Egor, reprezentanți ai asociațiilor județene de atletism, șah, volei și handbal, dar și numeroși profesori de educație fizică din județ.

Comentează știrea

Profesor de sport
27 septembrie 2011
Felicitari

Felicitari doamna Hanu ! Sunteti un om absolut deosebit. Sunteti singurul inspector de sport ce a tinut cu oamenii. Ne-ati ajutat, ne-ati sfatuit numai de bine, nu am auzit pe nimeni sa spuna ceva urat despre dumneavoastra. Regretam foarte mult decizia pe care ati luat-o, dar suntem siguri ca e mai bine pentru dumneavoastra. Va dorim multa sanatate, succes in ceea ce vreti sa faceti, si, din partea profesorilor de sport, va acordam premiul de fair-play din toata inima. La multi ani, stim ca azi e ziua d-voastra de nastere!

cora
27 septembrie 2011
am scapat

si noua.abia asteptam sa plecati.nu ati facut nimic.

Marcel
27 septembrie 2011
Lasii..

Nu stiu cine sunteti, dna Cora, dar ori nu va ajuta mintea ori sunteti invidioasa. Cred ca dnei Hanu nu i se poate reprosa nimic. Sau poate nu sunteti din lumea sportului, si atunci nu aveti nicio vina ca ganditi asa.

profu de sport
27 septembrie 2011
profesori

Elena Hanu, dea mai slaba inspectoare din istoria ISJ. Si asta nu e totul. Sa-l vedeti pe Egor V., tipul asta va ramine in istorie, dar sa vedeti prin ce anume!

alt prof de sport
27 septembrie 2011
profesori ?

Sunt siderat ! Elena Hanu cea mai slaba inspectoare ?!? Doamne, in ce lume traim. Cata rautate, cat de mare e prostia si invidia. Daca cei care comenteaza aici ar avea macar 10% din relultatele doamnei hanu ca sportiv sau ca profesor (caci inspector nu o sa fie niciodata o nulitate), ar avea dreptul sa-i spuna buna ziua, si atat. Dna Hanu, ignorati toti idiotii care posteaza. Sunt foarte multi profesori, mai ales noi cei tineri care va respectam si admiram. La multi ani, stimata doamna.

buhaiev
27 septembrie 2011
barfa

parca nu stiu cei din lumea sportului ce catele sunt puse sa comenteze aici. rusine fetelor, demonstrati ca sunteti nulitati, oameni de nimic. mai aveti 1000 de ani sa puteti ajunge la genunchiul dnei Hanu. s-a vazut si la consfatuire, ce eleganta a fost, nu s-a coborat sa vorbeasca urat despre nimeni, din contra... diferenta de educatie. sau, poate ea este cu adevarat un om de sport, spre deosebire de voi....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1742 secunde