Cine preia naționala de fotbal U21

235

Articole recomandate

Noul selecționer al echipei naționale de tineret a României va fi numit în cadrul ședinței Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din 2 august, propunerea urmând să fie făcută de Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, informează Agerpres. 


Întrebat cine va fi noul selecționer al reprezentativei Under 21, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a răspuns: "Este o întrebare care trebuie adresată directorului tehnic, Mihai Stoichiță. Am discutat cu dânsul, până la ședința din 2 august a Comitetului Executiv va trebui să avanseze o propunere pentru postul de selecționer U21. Noul selecționer la U21 se încadrează exact în profilul pe care îl căutăm. Ne interesează un parteneriat pe un termen mediu și lung". 


Postul de selecționer al echipei naționale de tineret este liber din 8 iunie, atunci când antrenorul Daniel Isăilă a decis să rezilieze contractul cu Federația Română de Fotbal pentru a prelua formația Al Hazm, nou promovată în prima ligă din Arabia Saudită. 


Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat cu unanimitate de voturi înființarea competiției Liga Elitelor Under 15, competiție în care se vor investi 120.000 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0308 secunde