Cine este noul antrenor al Simonei Halep

de Mihai CHELEȘ Vineri, 22 Martie 2019 133
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, a confirmat oficial, în cadrul unei conferințe de presă la Miami, că va lucra în continuare cu antrenorul român Daniel Dobre, potrivit site-ului WTA. 


„Am un antrenor român, cineva cu care am mai lucrat, chiar în timpul colaborării cu Darren Cahill. Numele său este Daniel Dobre. Am mai lucrat cu el și înainte de Darren, așa că ne cunoaștem destul de bine și sunt bucuroasă pentru această decizie", a anunțat Halep.
Constănțeanca a rămas în noiembrie fără antrenor, după ce australianul Darren Cahill a anunțat că va face o pauză pentru a se dedica familiei. Simona a avut o scurtă încercare de a lucra cu belgianul Thierry Van Cleemput, imediat după Australian Open, dar cei doi au renunțat după turneul de la Doha, explicând ruptura printr-o lipsă de compatibilitate. 
Simona Halep este a doua favorită la Miami Open și va juca direct în turul secund cu învingătoarea dintre suedeza Johanna Larsson și americanca Taylor Townsend. Halep va evolua și la dublu, alături de germana Julia Goerges. 
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei