Christoph Daum, menționat de presă pe lista posibililor antrenori ai lui Anderlecht

159
Christoph Daum, menționat de presă pe lista posibililor antrenori ai lui Anderlecht - daum-1505754358.jpg

Articole recomandate

Germanul Christoph Daum, fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, este menționat de presa belgiană pe lista posibililor antrenori ai lui Anderlecht, echipa la care joacă Alex Chipciu și Nicolae Stanciu demițându-l pe antrenorul Rene Weiler, din cauza rezultatelor slabe.


"Există în prezent mai mulți antrenori interesanți pe piață", scrie site-ul walfoot.be, care îl amintește și pe fostul selecționer al "tricolorilor".

"Christoph Daum a fost demis recent de la conducerea naționalei României, însă din cauza trecerii sale pe la Bruges afacerea este complicată", comentează walfoot.be. În sezonul 2011-2012, Daum a pregătit-o pe FC Bruges, una din marile rivale ale lui Anderlecht.

Site-ul a organizat un sondaj în rândul cititorilor săi, întrebându-i pe cine ar vedea pe banca lui Anderlecht. Până în acest moment, Daum nu a strâns nici măcar un vot.

Dintre tehnicienii menționați de acest site ca posibili înlocuitori ai lui Rene Weiler, cei mai cunoscuți sunt francezul Claude Puel, care a pregătit în sezonul trecut echipa engleză Southampton, și olandezul Frank De Boer, concediat recent de altă grupare din Anglia, Crystal Palace.

Alte nume amintite sunt Francky Vercauteren, Hein Vanhaezebrouck, Emilio Ferrera, Felice Mazzu, dar și Nicolas Frutos, cel care, alături de alți doi tehnicieni, va asigură interimatul după despărțirea de Weiler.

Majoritatea internauților consultați de walfoot.be, mai precis 30%, îl doresc ca antrenor al lui Anderlecht pe Hein Vanhaezebrouck, tehnicianul altei echipe belgiene, Gent.

Weiler a părăsit-o pe Anderlecht la doar câteva luni de la câștigarea campionatului și calificarea în sferturile de finală ale competiției Europa League.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0121 secunde