Chiricheș, pus de Napoli pe lista de transferuri

730
Chiricheș, pus de Napoli pe lista de transferuri - vladchiriches-1553518551.jpg

Articole recomandate

Numele fundașului Vlad Chiricheș apare din nou pe lista de transferări a clubului Napoli. Conducerea grupării napoletane ar fi nemulțumită de desele accidentări ale căpitanului naționalei României și ar căuta un înlocuitor, scrie presa din Italia.



Echipa pregătită de Carlo Ancelotti îl are în vedere pentru un transfer din vară pe Clement Lenglet, francezul de 23 de ani de la Barcelona. dar și pe Mouctar Diakhaby, de la Valencia, în vârstă de 22 de ani.


Vlad Chiricheș a fost convocat pentru "dubla" naționalei României cu Suedia și Insulele Feroe, dar a devenit indisponibil din cauza unei leziuni fibrilare la copasa dreaptă, suferită în meciul cu FC Salzburg din Europa League. Chiricheș a mai stat departe de gazon cinci luni și jumătate, din septembrie 2018 până în februarie, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului stâng, la meciul României cu Serbia, din Liga Națiunilor.

În actuala ediție a Seriei A, Vlad Chiricheș a jucat la Napoli un singur meci, cu Sassuolo, scor 1-1, iar în Europa League a bifat două partide. Căpitanul naționalei României evolueză la Napoli din sezonul 2015-2016, când s-a transferat de la Tottenham. În martie 2018 și-a prelungit contractul, înțelegerea fiind valabilă până în iunie 2022.

În ultimii ani s-a tot vorbit că Vlad Chiricheș ar părăsi Napoli, fie în Spania, fie în Turcia, dar niciodată nu s-a materliaziat vreun transfer. Gruparea napoletană ar fi stabilit clauza de reziliere a contractului fundașului de 29 de ani la 50 de milioane de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7748 secunde