CFR Cluj, eliminată din Europa. "Suntem prea mici. Nu am mai văzut așa ceva!"

303
CFR Cluj, eliminată din Europa.

Articole de la același autor

Seară de coșmar pentru CFR Cluj. Echipa antrenată de Dan Petrescu a jucat în manșa retur a 16-milor de finală ale Europa League pe terenul celor de la FC Sevilla, într-o partidă decisivă pentru calificarea în optimi.

După ce în urmă cu o săptămână, în Gruia, scorul a fost 1-1, CFR avea nevoie de o victorie sau de un egal cu goluri pentru a spera la o eventuală calificare.

Andaluzii au încercat să joace la intimidare în primele minute și să atace din toate pozițiile, însă ardelenii s-au apărat ca la manual, iar portarul Arlauskis a fost imperial.

Finalul primei reprize a găsit liderul din Liga I în atac, iar Păun și Djokovic au avut ocazii incredibile care le-au provocat panică spaniolilor.

Partea a doua a început tot cu CFR în atac, însă trupa lui Dan Petrescu nu a găsit drumul spre gol.

În minutul 87 Traore a preluat balonul cu mâna, iar Păun a înscris un gol superb, care a redus la liniște întreaga asistență de pe "Ramon Sanchez Pizjuan.

Reușita a fost anulată după ce centralul întâlnirii a consultat sistemul VAR, însă acesta a luat decizia în urma indicațiilor primite în cască, fără să meargă personal la marginea terenului să verifice reluarea. Înainte de finalul partidei Bordeianu a fost și el eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

S-a terminat 0-0, iar Sevilla merge mai departe în optimile de finală ale Europa League.

Jucătorii CFR-ului s-au prăbușit în lacrimi pe teren, iar Dan Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi, prezentându-se la conferința de presă cu regulamentul în mână.

"Am dat gol valabil, am aici regulamentul de la UEFA, de la România! Este gol anulat pe nedrept și calificare a lui Sevilla pe nedrept! Eu nu am mai văzut așa ceva!

Nu se oprește meciul pentru o asemenea fază. Meritam victoria. Nu mai vreau să vorbesc, sunt foarte supărat!" , a fost reacția "Bursucului de la finalul meciului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7259 secunde