Cele mai rapide veliere ale Regatei Rotary Mangalia

252
Cele mai rapide veliere ale Regatei Rotary Mangalia - iata-1501688450.jpg

Articole de la același autor

Vânt bun, mult soare și bună dispoziție. Așa s-ar putea caracteriza în câteva cuvinte Regatta caritabilă Rotary Mangalia, defășurată în perioada 28-30 iulie, pe Marea Neagră. Organizată de Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club și Asociația Club Sportiv Electrica Balkan, în parteneriat cu Primaria Limanu și aflată la a V-a ediție, competiția a aliniat la start 27 de veliere care au concurat în trei clase de concurs.

Clasa bărcilor cele mai rapide, ORC 1 i-a avut pe podium pe Scorpio (locul I), Incognito (locul al II-lea) și My Way (locul al III-lea). La clasa ORC 2, prima poziție de pe podium a revenit echipajului Pelikan Racing, cea de-a doua - echipajului Jackpot, pe locul al III-lea clasându-se echipajul velierului Adria. Clasa Open i-a adus pe podium pe Hope 02 (locul I), Gza (locul al II-lea) si Mika (locul al III-lea)/.

Regatta Rotary Mangalia este una de tradiție, scopul acesteia fiind de a promova și a dezvolta yachtingul sportiv românesc. Dacă în ceilalți ani, programul caritabil a fost un program de inițiere gratuit în sailing pentru elevii din liceele din zona Mangalia, anul acesta fondurile obținute urmează a fi folosite pentru inițierea unui proiect de construcție a unei baze sportive de yachting, unde copiii și adolescenții să poată fi instruiți în tainele acestui sport. Și tot anul acesta, regatta i-a avut ca participanți în competiție pe trei dintre elevii care au beneficiat în anul 2015 de programul gratuit de inițiere în sailing. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9437 secunde